Kontakta oss

Om oss

Vi planerar, bygger och säljer prisvärda mindre industrilokaler som kan användas till det just du önskar och drömmer om: lager eller magasinering, garage till båt eller bil, verkstad för din hobby eller kanske ett nytt kontor till ditt företag.

Dessa kan användas för att start upp eller utveckla ditt företag, till exempel hantverkare, lager, kontor, eller till förvaring av mer skrymmande karaktär till exempel veteranbil, båt eller husbil.  Dina Kubik startades 2014 i Falkenberg där det första projektet byggdes. Därefter har vi byggt i andra städer i Halland och detta koncept att äga sin egen lokal har många fördelar. Det ger en möjlighet att utforma lokalen efter egna behov och önskemål. 

Vår ambition är att så många som möjligt ska ha råd att köpa sin egen fastighet. Småföretagare ska få möjlighet att ta nästa steg med sitt företag och vi vill skapa förutsättningarna för det. Vi vill också främja entusiaster & privatpersoner och ge dem möjlighet att ägna sig åt sin hobby eller få möjlighet att förvara sina ägodelar på ett bra sätt. Vår erfarenhet är att det skapas en stor kreativitet och entreprenörskap på de platser där vi byggt.

Du kan läsa mer i vår broschyr.