Prisvärda fastigheter till dig

Att köpa en Kubik innebär en investering i en fastighet som håller över tid. Vi har idag över 1000 glada kunder som äger en kubik. Oavsett om du är en privatperson som är ute efter förvaring av exempelvis båtar, bilar eller möbler, eller om du är ett företag med behov av lager eller kontor, så skapar vi en lokal som kan anpassas efter dina önskemål och drömmar. Förhoppningsvis vill du använda din lokal till ditt företag eller för dina intressen och tillsammans med trevliga grannar. 

Flexibilitet i din lokal. Vi hjälper företag och privatpersoner att förverkliga sina drömmar

Du bestämmer själv hur din lokal ska se ut. Vi skapar en flexibilitet som möjliggör en kreativitet och främjar entreprenörskap. Många mindre företag på orterna där vi bygger har kunnat nyanställa och vidareutveckla sin verksamhet och många privatpersoner hittar äntligen en plats med gemensamma intressen. Vi bygger även klimatsmart med trä i såväl stomme som fasad. 

Husbeskrivning

Dina Kubik erbjuder olika storlekar i olika projekt för att kunna passa till många företag och privatpersoner med olika behov. Vår standardlokal är en fastighet som har en bottenyta på ca 72 kvm och takhöjden är generös med 5,9 meter.

Inkommande vatten och avlopp för installation av toalett och handfat

Fyrdelad isolerad vikport 4,1 x 4,5 meter med dörr i port

Möjlighet att bygga entresolplan upp till 34 m²

Elkabel indragen i lokal, planerat för 16 A

Förberett med fiberrör till varje lokal

Innertak, plåt i ljusgrå kulör alt. plywood

Möjlighet att öppna upp vägg mellan lokaler för mer yta

Innerväggarna är KL-trä, tre skikt

Betonggolv – isolerad och stålglättad

Klicka på kartikon för att läsa mer om individuella projekt