Köpprocessen

Att köpa en lokal innebär en investering i en fastighet som håller över tid. Att äga din fastighet innebär att du slipper dyra hyror och kan i stället vara med på en fastighetsutveckling. På den här sidan kan du läsa hur vår köpprocess går till.

Första steget för dig är att fylla i en intresseanmälan till oss. Det är inte bindande och helt kostnadsfritt för dig att reservera en eller flera fastigheter.
När du fått all information och beslutat dig för att köpa upprättas ett köpekontrakt. I kontraktet finns alla detaljer kring köpet.
Innan tillträdet sker alltid en slutkontroll av en certifierad kontrollansvarig och eventuella fel åtgärdas kostnadsfritt.
När vi byggt klart är det dags för dig att betala in slutlikviden. Det är nu vi tecknar ett köpebrev tillsammans och därefter får du dina nycklar och tillträder din nya kubik.
Om det uppstår frågor eller funderingar efter att du tillträtt fastigheten så är du alltid välkommen att höra av dig till oss.

Hur mycket kostar en Kubik?

När du köper en kubik så äger du en friköpt fastighet. Det blir en investering som innebär låga driftskostnader och en frihet att själv kunna anpassa fastigheten efter just dina behov. Friköpta äganderätter ger en låg månadskostnad där du slipper dyra hyror och de löpande månadskostnaderna är:

Ekonomiska fördelar med en friköpt kubik

När du köper en fastighet av Dina Kubik så är det din investering. Du äger din lokal men alla dina grannar finns i samma byggnad, ett industriradhus. Du blir alltså en lagfaren ägare till din fastighet och både privatpersoner och företag kan äga dessa lokaler. Alla grannar blir medlemmar i en samfällighetsföreningen som inte har några lån och det är därför en låg risk med att äga en kubik.

Bra miljöval

Vi bygger med höga krav på hållbarhet och materialval i hela byggprocessen. Att värna om miljön är en självklarhet och därför bygger vi klimatsmart genom att bygga i trä.

Friköpt fastighet

Äganderätt innebär att du friköper din fastighet och blir lagfaren ägare. Att friköpa din lokal, garage eller förråd blir billigare i längden

Lokaler till salu

Du kan läsa mer om våra projekt, som finns i flera orter i Sverige, och hitta lediga lokaler genom att klicka på läs mer. Kontakta oss gärna om du vill veta mer eller om du har förslag på nya städer där du tycker vi ska etablera oss.

Möt våra kunder

Ola och Ylva

Entreprenör
"Vi ville ha ett eget ägande och skapa vår egna kreativa arbetsmiljö. Vi rekommenderar en Kubik till alla som behöver extra utrymme eller är utefter nya fräscha lokaler anpassade till företag."

Björn och Birgitta

Entreprenör & Inredningsdesigner
"Vi hade ett behov av en större förvaring av våra entusiastbilar och även en utgångspunkt för vårt företag. Vi såg möjlighet att kunna kombinera dessa två behov och i en dina kubik lokal"

Joakim

Snickare och Familjefar
"Jag använder kubiken till diverse hobbyarbeten, såsom fordonsrenoveringar och snickeriarbeten. Bäst av allt är dock när mina utflugna barn och jag träffas i kubiken för att arbeta på våra gemensamma projekt!"

Martin

Bilentusiast
"Med Dina Kubik kunde jag förverkliga min dröm om en egen plats att umgås på med vänner och familj."

Carina

Privat ägare
"Med Dina Kubik får vi ett mycket bra extra utrymme, som gör det enkelt och smidigt att förvara saker som man kanske inte har den där naturliga platsen för hemma."

Torkel

Hobbymusiker
”Möjligheten att utforma sin lokal efter sina egna behov känns kanon och man har access 24/7/365 till en rimlig kostnad.”

Anna-Karin

Certifierad massör och ägare av Västkust Hälsan
”Hyra lokal är ofta dyrt och man är begränsad. Jag valde att köpa en kubik för att kunna skapa en personlig miljö för mitt företag.”

Henrik

Egenföretagare och ägare av Suseå Choklad
”Tack vare köpet av våra kubiker har jag halverat fasta kostnader”

Mats

Entreprenör och Veteranbilentusiast
”När vi skulle flytta vårt kontor så letade jag efter en fastighet där jag kunde ha både kontor och mina bilar under samma tak.”

Thomas

Garage MC- ägare
”Ända sedan jag tog körkort och skaffade min första bil har det varit en dröm att ha ett eget stort garage där jag kan spendera min fritid.”