Kontakta oss

Långängarna

Kom till vår visning den 29/09 kl.16-18 på Långängsvägen 21.

Anmäl dig på info@dinakubik.se eller ring på 08-36 28 10.

Välkommen till vårt projekt i Västerås på Långängarna, som ligger i västra delen av Skälby. Här kommer det uppföras nybyggda friköpta lokaler med äganderätt som ger extra lager eller kontor till ditt företag eller mer förvaring för din hobby. Tomten ligger i anslutning till E18 och ca 5 min bilfärd från Erikslund shoppingcenter. Vägar och cykelvägar finns anlagda i området. 

Det kommer uppföras 3 byggnader där två hus består av 40 fastigheter vardera. Det tredje huset består av 19 fastigheter och är ett "halvhus" som inte har någon granne på andra sidan huset. Alla lokaler har måttet ca 11.7 X 5.9 meter (invändiga mått) med egen port och ingång. De är förberedda för toalett och handfat, samt har indraget kommunalt vatten och el (16A).  

Vi bygger med kvalitativa material och ett utförande där du får möjlighet att inreda efter dina drömmar och önskemål. Lokalerna är kallager men kan lätt anpassas efter egna behov såsom garage, lager, kontor eller förråd.  

Om du är intresserad av att äga en egen lokal på Långängarna i Västerås så är du välkommen att kika närmare på vilken lokal som kan vara mest intressant för dig i vår lokalväljare nedan. Du är självklart välkommen att höra av dig till oss för med information. Maila oss på info@dinakubik.se, ring oss på 08-36 28 10 eller skicka in ett intresseformulär så berättar vi mer.

Ägandeform: äganderätt

Antal lokaler: 99 

Lokalarea: ca 72 kvm + entresol  > 34 kvm

Lokalmått: 12 x 6m

Takhöjd: 6m 

Ekonomi: avgift ca 250 kr/ månad

Obelånad förening

Ingen hyra

Vatten och avlopp: indraget

El: indraget

Fiber: förberett

Fönster: inbrottsskyddande

Port: Egen port 4,1 x 4,5m - gångdörr i port

Tillträde: Q4 2023

Bokning: Q2 2022