Kontakta oss

Långängsvägen 13-21

Välkommen till vårt projekt i Västerås på Långängarna, som ligger i västra delen av Skälby. Här kommer det uppföras nybyggda friköpta lokaler med äganderätt som ger extra lager eller kontor till ditt företag eller mer förvaring för din hobby. Tomten ligger i anslutning till E18 och ca 5 min bilfärd från Erikslund shoppingcenter. Vägar och cykelvägar finns anlagda i området.

Västerås

Ägandeform
äganderätt/friköpt
Lokalarea
72 kvm + entresol > 34 kvm
Ekonomi
avgift ca 250 kr/månad
Pris från
1 085 000 kr
Tillträde
från Q4 2024
Intresseanmälan

Du som privatperson kanske behöver vinterförvaring av din båt, bil eller husbil och du som egen företagare eller entreprenör kanske behöver ett kontor eller större lager. Vi skapar en lokal som du sedan vidareutvecklar efter dina behov och drömmar. I tidigare projekt finns det exempel på lokaler med uppställning av bilar och båtar, drift av egna företag inom hantverk, städ, produktion, kontor med mera. Att äga sin lokal ger stora fördelar då man själv tar alla beslut om sin fastighet samt har möjlighet att följa värdeutvecklingen.

 

Storlek 72 kvm:

Lokalens mått är ca 6 x 12 meter och är ett kallager/förråd. Takhöjden är ca 6 meter längst in i lokalen. Porten är en 4-delad isolerad vikport med måtten 4.1 x 4.5 meter med en gångdörr i porten. Det finns förutsättningar att bygga ett entresolplan upp till 34 m² vilket ger en total yta på 106 m².

 

Installationer:

Lokalen är förberedd för toalett och handfat. I varje lokal är det framdraget kommunalt vatten, rör för fiber och el (16A). Efter tillträdet ombesörjer man själv med egna installationer. På vår login sida man kan hitta offerter från olika leverantörer som kan hjälpa till med det. Om man köper två eller flera lokaler finns möjlighet att öppna upp väggen mellan dessa.

 

Klimatsmart:

Vi bygger genomgående i hållbara material där stomme och fasad är av trä, vilket både minskar klimatavtrycket och ger estetiskt tilltalande fastigheter. Den fasad som vi valt har en lång livslängd tack vare dess träskyddsbehandling, vilket dels genererar minimalt med underhåll, dels är ett bra miljöval.  Innerväggarna i våra kubiker är av massivt trä, KL-trä, som ger fördelar såsom stabil konstruktion som tillåter infästningar direkt på väggen och att det är dessutom trevligt att vistas i trähus.

 

Köpprocessen:

Om du är intresserad av att äga en egen lokal på Långängarna i Västerås så är du välkommen att kika närmare på vilken lokal som kan vara mest intressant för dig i vår lokalväljare ovan. Du är självklart välkommen att höra av dig till oss för med information. Skicka in en intresseförfrågan eller ring oss på så berättar vi mer. Det är inte bindande och helt kostnadsfritt att anmäla intresse för en specifik lokal. Nästa steg blir att vi tar kontakt med dig för att dela med oss av mer information och diskutera eventuella frågor. Därefter bokar vi ett tillfälle för att gå igenom och teckna köpekontraktet på fastigheten.

 

Samfällighetsförening:

När man äger en kubik så blir man medlem i en samfällighetsförening som tar hand om allt gemensamt på området. I avgiften till samfällighetsföreningen ingår –vatten och avlopp, ytterbelysning, fastighetsförsäkring, långsiktigt underhåll av byggnaderna, yttre skötsel ex. snöröjning mm.

 

Tveka inte att kontakta oss direkt på telefon eller via kontakt formuläret.

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig

Hitta hit