Långängarna

Välkommen till vårt projekt i Västerås på Långängarna, som ligger i västra delen av Skälby. Här kommer det uppföras nybyggda friköpta lokaler med äganderätt som ger extra lager eller kontor till ditt företag eller mer förvaring för din hobby. Tomten ligger i anslutning till E18 och ca 5 min bilfärd från Erikslund shoppingcenter. Vägar och cykelvägar finns anlagda i området.

Västerås

Ägandeform
äganderätt/friköpt
Lokalarea
ca 72 kvm + entresol > 34 kvm
Lokalmått
12 x 6m
Takhöjd
6m
Ekonomi
avgift ca 250 kr/ månad
Förening
Obelånad
Pris från
1 145 000 kr
Tillträde
Q4 2023
Bokning
Q3 2022
Adress
Långängsvägen 13-21, Västerås

Det kommer uppföras 3 byggnader där två hus består av 40 fastigheter vardera. Det tredje huset består av 19 fastigheter och är ett “halvhus” som inte har någon granne på andra sidan huset. Alla lokaler har måttet ca 11.7 X 5.9 meter (invändiga mått) med egen port och ingång. De är förberedda för toalett och handfat, samt har indraget kommunalt vatten och el (16A).

Om du är intresserad av att äga en egen lokal på Långängarna i Västerås så är du välkommen att kika närmare på vilken lokal som kan vara mest intressant för dig i vår lokalväljare ovan. Du är självklart välkommen att höra av dig till oss för med information. Skicka in en intresseförfrågan eller ring oss på 08-36 28 10 så berättar vi mer.

Intresseanmälan

Hitta hit