Kontakta oss

Harplinge, Harplinge

Projektet i Harplinge består av två byggnader där ena huset består av 40 lokaler och det andra huset består av 19 lokaler. Alla dessa kallförråd har måtten ca 5,9 x 11,7 meter, med 5,9 meter i takhöjd. Rymden i lokalerna möjliggör att större ägodelar kan förvaras, exempelvis husbilar eller båtar samt mer lager för magasinering. Samtliga lokaler byggdes som bostadsrätter.

Halmstad

Intresseanmälan

I Halmstad har Dina Kubik färdigställt 2 projekt på olika delar av staden. Alla lokaler i dessa båda projekt är slutsålda och tillträdda.

Första projektet byggdes i Fyllinge Kistinge industriområde där 66 kubiker uppfördes. Intresset har varit stort för friköpta industrilokaler och därför byggdes det ett andra projekt i Harplinge med 59 lokaler. I Halmstad finns det exempel på olika användningsområden i lokalerna; lager, produktion, kontor för små och medelstora företag, samt förvaring & garage för bilar, husbilar och andra fordon.

Om du vill att vi fortsätter att bygga i Halmstad, fyll gärna i en intresseanmälan så kontakter vi dig med mer information och sparar dina uppgifter till framtida projekt i kommunen.

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig

Hitta hit