Kontakta oss

Laholm, Mellby etapp 2

Projektet Mellby 23:23 består av två byggnader. Hus A med 38 lokaler på ca 68 kvadratmeter och hus B med 20 större lokaler, ca 96 kvadratmeter. De större lokalerna är ca 16,3 meter långa vilket kan vara bra för större lager eller längre båtar eller andra fordon. Samtliga lokaler är bostadsrätter och ingår i BRF Mellby 23. Projektet är slutsåld.

Laholm

Intresseanmälan

I Laholms kommun finns det lokaler på tre olika platser och samtliga lokaler är slutsålda och tillträdda. Det första projektet ligger i centrala stan på Repslagaregatan och de övriga två är lokaliserade på Mellby industriområde. Alla lokaler i det här projektet är slutsålda och tillträdda.

Det har varit stor efterfrågan i Laholm och lokalerna passar bra för både företag och privatpersoner. Exempel på användningsområden i dessa projekt är affärs- och produktionslokal för småföretagare och entreprenörer, förråd och lager samt hobbylokal och garage för motorentusiaster.

Vill du också äga en kubik? Fyll gärna i en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information och sparar dina uppgifter till framtida projekt.

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig

Hitta hit