Kontakta oss

Falkenberg Smedjeholmen etapp 3

Projektet består av fyra byggnader med totalt 144 fastigheter på ca 72 kvadratmeter samt en byggnad med totalt 7 fastigheter där storleken varierar mellan 178-276 kvadratmeter. Alla fastigheter har flyttat in och skapat en trivsam miljö för att kunna vara produktiv och kreativ i samma utrymme. I kvarteret Snickaren finns det många olika utformningar i lokalerna; chokladtillverkning, musikstudio & replokal, verkstad, kontor, syateljé samt hobbyentusiaster av såväl veteranbilar som motorcyklar.

Falkenberg

Intresseanmälan

På Smedjeholmen i Falkenberg har Dina Kubik färdigställt 4 etapper av friköpta industrilokaler. Alla kubiker i dessa projekt är slutsålda och tillträdda av nya & glada fastighetsägare. Att äga sin lokal ger dig som företagare eller privatperson möjligheten att sänka månadskostnaden  jämfört med att hyra en liknande lokal. En annan positiv del med en äganderätt är att du själv bestämmer hur du vill inreda och förädla din lokal.

Vill du också äga en kubik? Fyll gärna i en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information och sparar dina uppgifter till framtida projekt.

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig

Hitta hit