Kontakta oss

Lastvägen 24 – 46

I Falkenberg bygger vi större lokaler med yta mellan 146 och 288 kvadratmeter. Här kan man ha företagets kontor och produktion under samma tak. Att både kunna ha kontor och själva verksamheten i samma lokal samt att få anpassa lokalen så det passar företaget ger stora fördelar både vad gäller effektivitet och ekonomi.

Falkenberg

Ägandeform
Äganderätt Friköpt
Lokalarea
146 - 288 kvm + entresol
Ekonomi
ca 500 kr - 1000kr / månad
Pris från
1 750 000 kr
Tillträde
från Q4 2022
Intresseanmälan

Du bestämmer själv hur din lokal ska se ut. Vi skapar en flexibilitet som möjliggör en kreativitet och främjar entreprenörskap. Alla lokaler är tillräckligt stora för att få mer plats för lager och kontor men även för en längre båt eller en stor husbil.

 

Installationer:

Lokalen är förberedd för toalett och handfat. I varje lokal är det framdraget kommunalt vatten, rör för fiber och el. Efter tillträdet ombesörjer man själv med egna installationer. På vår login sida man kan hitta offerter från olika leverantörer som kan hjälpa till med det.

 

Klimatsmart:

Vi bygger genomgående i hållbara material där stomme och fasad är av trä, vilket både minskar klimatavtrycket och ger estetiskt tilltalande fastigheter. Den fasad som vi valt har en lång livslängd tack vare dess träskyddsbehandling, vilket dels genererar minimalt med underhåll, dels är ett bra miljöval.  Innerväggarna i våra kubiker är av massivt trä, KL-trä, som ger fördelar såsom stabil konstruktion som tillåter infästningar direkt på väggen och att det är dessutom trevligt att vistas i trähus.

 

Köpprocessen:

När du hittar en lokal som du är intresserad av skickar du intresseanmälan till oss genom att klicka på ”kontakta oss” knappen. Det är inte bindande och helt kostnadsfritt att anmäla intresse för en specifik lokal. Nästa steg blir att vi tar kontakt med dig för att dela med oss av mer information och diskutera eventuella frågor. Därefter bokar vi ett tillfälle för att gå igenom och teckna köpekontraktet på fastigheten.

 

Samfällighetsförening:

När man äger en kubik så blir man medlem i en samfällighetsförening som tar hand om allt gemensamt på området. I avgiften till samfällighetsföreningen ingår –vatten och avlopp, ytterbelysning, fastighetsförsäkring, långsiktigt underhåll av byggnaderna, yttre skötsel ex. snöröjning mm.

 

Tveka inte att kontakta oss direkt på telefon eller via kontakt formuläret.

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig

Hitta hit