Hitta din inspiration

Varje kubik är helt unik och vi har över 1000 kreativa kunder som utformat sin egen fastighet. På den här sidan vill vi visa några av alla dessa fina lokaler. Bilderna visar allt från egna företag med hantverkare, städfirmor som vinterförvaring av båtar, bilar men också lager till webshoppar. Har du en kubik som du vill ska vara med på vår hemsida? Hör av dig till oss.

Företag / Kontor

tillsammans skapar samhörighet och kreativitet: att vara egen företagare kan ibland vara ensamt. Oavsett hur duktig och erfaren man är så är det både roligare och till viss del mer effektivt att ha kollegor, eller grannar att diskutera med. Att ha grannar som förstår skapar samhörighet och en kreativitet när man tillsammans kan hjälpa varandra i föreningen.

Lager / Förråd

Det generösa utrymmet i en kubik gör det möjligt att använda det till förråd eller lager och samtidigt få plats till olika hobbyprojekt.

Hobby Garage

I en egen industrilokal får du plats att meka med fordon och sysselsätta dig med olika hobbyprojekt. Alla lokaler är tillräckligt stora för att få plats med sina drömmar.

Större lokaler

I Falkenberg och bygger vi större lokaler för att få mer plats för lager men även för en längre båt eller en stor husbil.