Låt dig inspireras

Här kan du se bilder från över 1000 glada och kreativa kunder som anpassat sin fastighet. Vi hoppas det kommer ge dig inspiration om du precis köpt en kubik eller nya idéer & drömmar om du är på väg att köpa en kubik.

Företag / Entreprenörer

Ibland kan det vara ensamt att vara egen företagare, framförallt om man har jobbet hemma eller i bilen. Oavsett hur duktig och erfaren man är så är det både roligare och till viss del mer effektivt att ha kollegor, eller grannar att diskutera med. Att äga en kubik innebär just det, att få grannar och kanske kollegor i grannporten. Låt dig inspireras av våra företagare.

Lager / Förråd

Bottenyta på 72 kvm och ett entresolplan på 34 kvm ger ett generöst utrymmet som kan användas till förråd, garage eller lager och samtidigt få plats till olika hobbyprojekt.

Hobby

Vem har inte drömt om att få en egen lokal som är tillräckligt stor för att kunna träna golf, ha ett långbord till Midsommar eller vintermeka med sin veteranbil? I en kubik får man plats med alla dessa drömmar.

Större lokaler

Ibland växer man ur sin lokal. Fler prylar, expansion av sitt företag, större lager eller uppgradering av sin båt eller husbil. Nu finns det möjlighet att köpa en lokal med mellan 100-300 kvm stor bottenyta. Hör av dig till oss så berättar vi mer.