Här bygger vi

Just nu bygger vi i Borås, Falkenberg och Västerås, se vilka lediga lokaler vi har. 

Vi letar också efter nya tomter så om du har tips på områden där det skulle vara trevligt att vi etablerar oss eller om du är markägare som vill sälja din mark är du alltid välkommen att höra av dig till oss.

Pågående projekt

Borås

Välkommen till Dina Kubik i Borås. Här kan du hitta friköpta fastigheter till ditt företag eller för att utöva din hobby ...

Västerås

Välkommen till vårt projekt i Västerås på Långängarna, som ligger i västra delen av Skälby. Här kommer det uppföras nyby ...

Falkenberg

I Falkenberg bygger vi större lokaler med yta mellan 146 och 288 kvadratmeter. Här kan man ha företagets kontor och prod ...

Möt våra kunder

Torkel

”Möjligheten att utforma sin lokal efter sina egna behov känns kanon och man har access 24/7/365 till en rimlig kostnad.”

Henrik

”Tack vare köpet av våra kubiker har jag halverat fasta kostnader”

Mats

”När vi skulle flytta vårt kontor så letade jag efter en fastighet där jag kunde ha både kontor och mina bilar under samma tak.”

Thomas

”Ända sedan jag tog körkort och skaffade min första bil har det varit en dröm att ha ett eget stort garage där jag kan spendera min fritid.”

Claes

”Tack vare köpet av min egen kubik har jag kunnat flytta möten från företaget till min kubik för att få trevliga och effektiva möten”
Klicka på kartikon för att läsa mer om individuella projekt