Är du intresserad av att
köpa en Kubik?

Då är du välkommen att skicka in en intresseanmälan till oss. Ange dina kontaktuppgifter; namn, telefonnummer och e-post samt vilken stad som du är intresserad av. Skriv också gärna en kort beskrivning av vad du avser att använda din kubik till.

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig

Henry Lundhammar
VD
Helena Lundhammar
Ekonomi och marknadschef
Christer Lundh
Platschef inom Hus & Fabrik
Barbara Szczotka
Ekonomi och marknadsassistent
Henry Lundhammar
VD
Helena Lundhammar
Ekonomi och marknadschef
Fredrik Svensson
Platschef inom Mark & Grund
Christer Lundh
Platschef inom Hus & Fabrik
Barbara Szczotka
Ekonomi och marknadsassistent

Kommuner och markägare

Vi letar aktivt efter nya tomter då behovet är stort för en kostnadseffektiv och prisvärd lokal. Vår affärsidé är att ge mindre företag möjlighet att utveckla och satsa på sina företag i egna lokaler. Att ställa höga krav på materialval som är klimatsmarta ger stora fördelar för miljön och är viktigt för oss som företag. Vår erfarenhet är att den här miljön skapar en knutpunkt för entreprenörer vilket ger utrymme för dem att kunna anställa. Detta är en möjlighet att satsa på ett hållbart och klimatsmart alternativ för små företag och få dessa entreprenörer att växa i en skapande miljö.

Om du vill att vi bygger i er kommun eller om du som privat markägare vill sälja mark till oss ta kontakt med Helena Lundhammar på Dina Kubik.

Vill du jobba hos oss?

Dina Kubik är ett modernt och nytänkande fastighetsföretag som vilar på en stabil grund. Om du är intresserad att arbeta på ett familjeföretag där vi strävar efter eget ansvarstagande i en spännande miljö inom byggbranschen. Välkommen att skicka in ditt CV till oss.

Vi har för närvarande en ledig tjänst tillgänglig i vårt polska team.