Om oss

Vår ambition är att mindre företag och privatpersoner ska kunna satsa på en egen lokal. Det är som en förlängning av ditt garage eller en lösning för ditt företag att ha allt under samma tak.

Vi har all kompetens inom Dina Kubik så vi är engagerade i alla steg fram till färdig fastighet och vi kan lämna ut nycklarna. En kubik kan bli din drömlokal eftersom du har full frihet att inreda den som du önskar. Vår vision är att kunna erbjuda det där extra utrymmet som alltid saknas.

Dina Kubik

Vi är ett familjeägt företag och har sedan 2014 byggt friköpta fastigheter som både företagare och privatpersoner ska kunna nyttja och äga. Det blir en investering och en möjlighet att kunna expandera sitt företag eller hobbyverksamhet, men även att vara med på en värdeutveckling. Att äga sin lokal innebär att man inte behöver betala någon hyra så månadskostnaden är låg, och samtidigt får man frihet att utforma lokalen så den blir helt unik.

En kubik kan passa dig som vill bedriva produktion, ha lagerverksamhet och samtidigt ha sitt kontor. Allt under samma tak. Även privatpersoner kan köpa en kubik för att utöva sin hobby, förvara sina fordon eller ha en gemensam lokal att samlas i för nära och kära.

Att äga en kubik ger dig tusen möjligheter, låt drömmen bli sann redan idag.

0 +
års erfarenhet
0 +
lokaler
0 +
kaffekoppar
0 ton
koldioxid från atmosfären
0 +
meter tak

Byggnader av trä från svenska skogar

Vi ställer höga krav på materialval och kvalitet. Redan 2020 tog vi beslut att bygga med trä i både bärande stomme och fasad. Innerväggarna är därför av massivt trä, KL-trä, som har en av marknadens lägsta klimatavtryck. Fördelar med KL-trä är att konstruktionen blir stabil och du slipper dessutom leta efter reglar för att sätta upp hyllor m.m. Fasaden kommer från ansvarsfullt skötta skogar och har lång livslängd tack vare dess träskyddsbehandling. Det minimerar underhållet av fasaden och gör den också lämplig för kalla väderförhållanden som vi har i Sverige. 

Sist men inte minst så vittnar våra kunder att de upplever att det är trevligt att vistas i trähus.

Branschvinnare 2022

”En Branschvinnare är ett företag som går från klarhet till klarhet och som driver Sverige framåt”

 

Press / media