Om oss

Vi har all kompetens inom Dina Kubik så vi är engagerade i alla steg tills fastigheten är färdig. Vi planerar, bygger och säljer prisvärda mindre industrilokaler som du sedan kan använda efter egna önskemål och drömmar. Vår vision är att kunna erbjuda det där extra utrymmet som alltid saknas.

Dina Kubik

Vi är ett familjeföretag och har sedan 2014 byggt fastigheter som både företagare och privatpersoner ska kunna nyttja och äga. Vår ambition är att så många som möjligt ska ha råd att köpa sin egen fastighet för att utveckla och expandera sitt företag eller utöva sin hobby tillsammans med grannar som har gemensamma intressen. Idén är att en företagare eller privatperson inte ska behöva betala skyhöga hyror utan i stället äga lokalen själv, vilket också är en bra investering.

Att äga en kubik ger dig tusen möjligheter, låt drömmen bli sann redan idag.

0 +
års erfarenhet
0 +
lokaler
0 +
kaffekoppar
0 ton
koldioxid från atmosfären
0 +
meter tak

Trähus – ett hållbart byggande

En viktig aspekt som växt fram under åren är hållbarhetsperspektivet. Vi har därför tagit steget att bygga hållbart och förnybart genom att använda trä i såväl stomme som fasad. Träkonstruktioner har bra bärförmåga, lång livslängd och det är dessutom trevligt att titta och tillbringa tid i ett trähus.

Branschvinnare 2022

“Branschvinnare är ett företag som har överträffat den egna branschens utveckling i såväl omsättning som resultat ”  – Branschvinnare i Sverige AB

Press / media