Köp en egen lokal

Du som ägare av en kubik investerar i en egen fastighet, som du utformar efter dina behov. Köper du en kubik så blir det precis som du vill och behöver du större yta så kan man öppna upp mellan två lokaler.

Din Drömlokal

Flexibilitet i din lokal

Du bestämmer själv hur du vill inreda lokalen. Är du företagare som söker samma plats för lager och kontor så går det utmärkt och är du husbilsägare som söker ett garage så är detta en utmärkt lokal. Samtliga lokaler har port i markplan för att du ska kunna köra bilen hela vägen fram till din fastighet.

Din Kubik

Varje fastighet är ca 72 kvm med en vikport (4,10 x 4,50) som öppnas utåt. Takhöjden är ca 6 meter vilket ger möjlighet att öka golvytan med ett entresolplan på ca 34 kvm. Det är förberett för toalett och möjlighet finns att bygga pentry om man önskar. Alla lokaler är isolerade och hela konstruktionen är byggt i trä, så du kan enkelt fästa hyllor och anordningar direkt på väggen. En träkonstruktion har en fuktbuffrande egenskap som ger ett jämnare inomhusklimat. Trä har dessutom lång livslängd och är trevligt att visas i.

Standard lokal

Lokalerna finns i olika storlekar för att passa många olika behov. Samtliga lokaler har en generös takhöjd för att få plats med ett entresolplan för extra yta.

Kommunalt vatten och avlopp

Isolerad vikport 4,1 x 4,5 meter (öppning utåt)

Möjlighet att bygga entresolplan ca 34 kvm

El är framdraget 16A

Förberett med fiberrör till varje lokal

Innertak, plåt i ljusgrå kulör alt. plywood

Möjligt att öppna upp väggen

Innerväggar: KL-trä

Betonggolv, isolerad och stålglättad

Lediga lokaler i Borås
Hitta din lokal
Lediga lokaler i Falkenberg
Hitta din lokal
Lediga lokaler i Västerås
Hitta din lokal
Previous slide
Next slide