Vinterförvaring

När säsongen närmar sig sitt slut och kylan börjar svepa in då är det skönt att kunna ställa in fordon och andra ägodelar under tak i värmen. I en egen lokal kan du noggrant förbereda och förvara dina ägodelar på rätt sätt inför vintern. Köp ett eget ställe där du kan ha din vinterförvaring, det vill säga, din bil, husvagn, husbil eller båt.

Vinterförvaring året om

Det finns olika alternativ för att vinterförvara fordon. Vinterförvaring kan innebära att man kan hyra ett garage eller att du själv äger en vinterförvaring där man kan hyra ut till närstående eller bekanta. När man i stället köper en friköpt fastighet så har man tillgång dygnet runt hela året och kan dessutom ha sina ägodelar i värme under tak. Med en egen vinterförvaring kan du undvika skador och dina saker och fordon är i bra skick när du behöver dem igen på våren. Dessutom så förlänger du livslängden på dina värdefulla föremål genom att investera i ett ställe där du kan ha ditt fordon, som en vinterförvaring.

Varför ska du investera i säsongsförvaring?

För att året om kunna skydda dina värdefulla fordon i en isolerad lokal under tak. Andra saker som man gärna vill ha framme på sommaren men ur vägen på vintern är trädgårdsmöbler, vinter- & sommardäck, gräsklipparen och sportbilen. Allt detta får plats i en egen lokal från Dina Kubik. Inomhusförvaring med el och värme är bra för då kan man undvika obehagliga överraskningar när det är dags att ta fram sina ägodelar igen till våren.

En egen båtförvaring

Att ha en egen båtförvaring kan vara en stor fördel för båtägare. En säker och skyddad plats för din båt minskar risken för skador och förlänger båtens livslängd. Det finns flera alternativ för båtförvaring, från enklare båthus till mer avancerade båthallar med möjlighet till vinterförvaring. Att investera i en egen båtförvaring innebär också att du har lättare tillgång till din båt när säsongen börjar. Genom att planera och bygga rätt förvaringslösning kan du njuta mer av din tid på vattnet och mindre tid på underhåll och reparationer.

Husbilsförvaring

Letar du efter husbilsförvaring? Att ha en pålitlig förvaringsplats för din husbil är avgörande för att hålla den i gott skick när den inte används. Husbilsförvaring kan vara allt från en enkel parkeringsplats till ett specialbyggt garage som skyddar mot alla typer av väderförhållanden. Äger du en egen förvaringslösning, kan du känna dig tryggare när husbilen inte är i bruk. Genom att satsa på bra husbilsförvaring säkerställer du att ditt mobila hem är redo för nästa äventyr när du är det. Investera i att få en egen husbilsförvaring.

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig