Lagerlokal

Att optimera företagslagret och organisera allting som behövs för att driva ett företag är inte alltid lätt när man ”bor trångt”. En välplanerad och effektiv lageryta är avgörande för att ett företag ska kunna bedriva sin verksamhet smidigt och framgångsrikt.

Stora ytor ger funktionell lageryta

Att skapa en funktionell lageryta kan förvandla ett vanligt förvaringsutrymme till ”ovanligt” stort. Det kan dessutom minska kostnaderna och förbättra produktiviteten genom att man slipper leta efter olika saker. När man köper en lokal av Dina Kubik så har vi tänkt på några viktiga aspekter för att få ett bra lager. Porten är tillräckligt stor för att få in såväl större fordon som produkter på pall. Takhöjden är dessutom 6 meter vilket möjliggör gott om utrymme för att ha pallställ. Det gäller alltså att organisera sig uppåt i kubiken för att spara golvyta till andra viktiga delar i verksamheten.

Fyra smarta tips för att optimera sitt lager

Vad ska man då tänka på för att optimera det extra lagerutrymmet som man får när man köper en lokal.

  • Placera ofta använda varor nära utgången
  • Hyllor och arbetsbänkar kan monteras direkt i väggen eftersom det är solida träväggar
  • Använd ljusa färger och bra belysning så att ett trångt utrymme känns större och mer öppet
  • Placera ut växter för att skapa en mer livfull och inbjudande atmosfär. Växter kan förbättra luftkvaliteten och passar bra ihop med allt trä som finns i lokalen

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig