Kontakta oss

Borås

Kompassgatan 13-23

Previous slide
Next slide

PRIS

Från 926 000 kr

Lokalarea

72 kvm – 100 kvm

Möjlighet att bygga entresol upp till 45 kvm.

Antal lokaler

82 st

Ägandeform

Friköpt

Avgift

300 kr / månad till föreningen

 

Byggnadsår

Under byggnation. Tillträde kvartal 2 2023

Korta fakta

Äntligen har du chansen att investera i en fin fastighet till ditt företag i Borås. Ta tillfället i akt och förvärva en egen fastighet som är friköpt och innebär att du slipper dyra hyror. Den är dessutom byggt helt i trä vilket både är klimatsmart och trevligt att vistas i.

Lokalmått ca
6 m x 12 m
eller 6 x17 m
Stor port
4,1 x 4,5 m
Utöka ytan med 34 kvm eller 45 kvm
Kommunalt
V/A
Förberett med fiberrör till varje lokal
El är framdraget 16A
Parkering
för 2 bilar
Hållbara byggnader
helt i trä

.

Lokalens yttermått är ca 6 x 12 meter för en eller om du har behov för mer utrymme så kan du köpa ca 6 x 17 meter stor lokal. Takhöjden är generös på ca 6 meter vilket innebär att du kan bygga ett entresolplan med ståhöjd på hela planet. Med entresolplan så ger lokalen en total yta på 106 m² respektive 145 m². Här kan man ha företagets kontor eller mötesrum och det går också att ha fikarum för trevliga stunder med kollegorna.

I varje lokal ingår en stor fyrdelad vikport 4,1 x 4,5 meter med en gångdörr i ena vikbladet. Framför porten finns det tillräckligt med plats att parkera 2 bilar. Byggnaderna är isolerade och varje enskild lokal har indragen el, vatten och avlopp, så möjligheterna för att bygga kontor, toalett och kök är förberett. Fastigheterna säljs som kallager men med en luftvärmepump kan man få en jämn temperatur inomhus året om. Du bestämmer själv hur just din kubik kan anpassas så det passar din verksamhet.

Om du har behov av större lagerutrymme eller plats för fler fordon, kan du köpa flera lokaler och öppna upp väggarna för att få en total golvyta som är upp till ca 290 kvm.

Att äga sin en fastighet ger både företagare och privatperson en möjlighet att sänka sina månadskostnader jämfört med att hyra en liknande lokal. Fördelen med att äga är att du samtidigt bestämmer själv hur du vill inreda och förädla lokalen. Det är din fastighet och du bestämmer.

När man köper en fastighet så blir man medlem i en samfällighetsförening bildad för området. Den heter Kompassgatans samfällighetsförening och tar hand om allt gemensamt på området. Detta innefattar bland annat kostnaden för VA, fullvärdesförsäkring för fastigheten, yttre skötsel, ekonomisk förvaltning av gemensamhetsanläggningen och ytterbelysning med mera Kostnaden till föreningen är ca 300 kronor (exkl. moms) per månad.

Vi ställer höga krav på materialval och kvalitet. Redan 2020 tog vi beslut att bygga med trä i både bärande stomme och fasaden. Innerväggarna är därför av massivt trä, KL-trä, som har en av marknadens lägsta klimatavtryck. Fördelar med KL-trä är att konstruktionen blir stabil och du slipper dessutom leta efter reglar för att sätta upp hyllor m.m.

Fasaden kommer från ansvarsfullt skötta skogar och har lång livslängd tack vare dess träskyddsbehandling. Det minimerar underhållet av fasaden och gör den också lämplig för kalla väderförhållanden som vi har i Sverige.  

Sist men inte minst så vittnar våra kunder att de upplever att det är trevligt att vistas i trähus.

Äg din egen fastighet

Att äga sin lokal ger stora fördelar då man själv tar alla beslut om sin fastighet samt har möjlighet att följa värdeutvecklingen.

Vi skapar en lokal som du sedan vidareutvecklar efter dina behov och drömmar. I tidigare projekt finns det exempel på lokaler med uppställning av bilar och båtar, drift av egna företag inom hantverk, städ, produktion, kontor med mera.

Previous slide
Next slide

Äga som företag

Är du företagare som söker samma plats för lager och kontor så går det utmärkt.

I fastigheten kan man bedriva produktion, lagerverksamhet och samtidigt ha sitt kontor. Allt under samma tak. Att äga sin lokal ger stora fördelar då man själv tar alla beslut om sin fastighet samt har möjlighet att följa värdeutvecklingen.

Äga som privatperson

Har du en husbil eller båt och söker ett garage så är detta en perfekt lokal.

Du som privatperson kanske behöver vinterförvaring av din båt, bil eller husbil. Vi skapar mindre industrilokaler som du sedan vidareutvecklar efter dina behov och drömmar.

Idén är att du inte ska behöva betala skyhöga hyror utan i stället äga lokalen själv, vilket också är en bra investering.

Previous slide
Next slide

ÄGA EN KUBIK

  • Du äger en friköpt fastighet
  • Du bestämmer allt
  • Låg driftskostnad
  • Ingen hyra och inga dolda lån
  • Följer värdeutvecklingen
  •  

Köpprocessen

Om du är intresserad av att äga en egen lokal på Nordskogen i Borås så är du välkommen att kika närmare på vilken lokal som kan vara mest intressant för under knappen “Lediga lokaler” nedan.

När du hittar en lokal som du är intresserad av skickar du intresseanmälan till oss genom att klicka på ”Intresseanmälan” knappen. Det är inte bindande och helt kostnadsfritt att anmäla intresse för en specifik lokal.

Nästa steg blir att vi tar kontakt med dig för att dela med oss av mer information och diskutera eventuella frågor.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig

HITTA HIT