Kontorslokal

Att ha kontor och lager under samma tak är något som många företagare drömmer om. Genom att samla allt på ett ställe kan det ge många fördelar för företaget, särskilt om man driver eget.

Slipp dyra hyror när du äger ditt kontor

Många entreprenörer har sitt företag utspritt i bilen, i källaren hemma och kanske till och med på köksbordet. Men att samla både kontoret, lagret och produktionen på ett ställe kan det öka effektiviteten och även sänka kostnader för företaget. Att hyra en kontorslokal kan vara dyrt och man får inte möjlighet att diktera villkoren. Med en äganderätt kan du utforma lokalen så det passar företaget och kontoret samtidigt som du bestämmer allt själv. Det finns ingen hyra på lokalen utan det är själva köpet som man måste finansiera, vilket därför minskar den rörliga månadskostnaden efter tillträdet.  

Du bestämmer, din frihet

När man köper en lokal hos Dina Kubik så får man möjlighet att utforma den så det passar sitt företag. Att utforma både ett kontor och lager går utmärkt eftersom takhöjden är generös. Många utnyttjar detta med att ha kontor på ett entresolplan och lageryta på bottenplan. Det ger en positiv upplevelse både för entreprenören och för de kunder som besöker lokalen. Ibland kan det vara ensamt att vara egen företagare, men genom att köpa en kubik får man grannar i byggnaden i och med att vi bygger ett industriradhus. Oavsett hur duktig och erfaren man är så är det både roligare och till viss del mer effektivt att ha någon att diskutera med. Att äga en kubik innebär just det, att få grannar och kanske kollegor i grannporten. Låt dig inspireras av våra företagare.

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig