Mancave

Alla har nog någon gång drömt om en egen plats där man helt kan koppla av utan att någon stör. Ett tillflyktsrum där man kan umgås med sina vänner och utöva sina hobbyer. Att få till den ultimata mancaven vet bara du eftersom det är din lokal som du inreder på ditt vis.

Din ultimata Mancave

Vi på Dina Kubik kan ge dig förutsättningen till en egen mancave om du köper en egen lokal av oss, och sedan inreder du precis som du vill efter dina intressen. Att skapa en mancave handlar om att skapa en plats där du kan koppla av, vara kreativ och njuta av dina intressen. Oavsett om det är en plats för att titta på sport, spela musik eller bara umgås med vänner, är möjligheterna oändliga när det kommer till design och inredning. Några idéer som vi sett i våra kubiker är sporttema, filmrum, pubmiljö och musikstudio. Det finns många inspirerande bilder i vårt bildgalleri.

Skapa din egen fristad:

  • Sporttema: Dekorera med sportmemorabilia som tröjor, affischer och samlarobjekt från ditt favoritlag. Installera en stor TV för att se matcher med vänner, och kanske till och med ett biljardbord eller en darttavla.
  • Film- och spelrum: Skapa en hemmabio med bekväma soffor, en projektor eller stor TV och surroundljudsystem. Lägg till spelkonsoler, arkadspel och kanske en popcornmaskin för den ultimata filmupplevelsen.
  • Musikstudio: För musikälskare kan en mancave bli en privat studio utrustad med instrument, ljudsystem och inspelningsutrustning. Extra ljudisolering kan vara en bra idé för att undvika att störa resten av huset.
  • Rustik pub: Inred med en bar, barstolar och ett kylskåp fyllt med drycker. Använd mörka träslag och metall för att skapa en pubkänsla. Lägg till några bekväma sittplatser och spel som biljard eller foosball för underhållning.

Sist men inte minst så kan man lägga till några personliga detaljer som visar dina genuina intressen och passioner. Det kan vara konstverk, affischer, eller handgjorda föremål.

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig