Kontakta oss

Halmstad, Fyllinge

I Halmstad uppfördes 2 byggnader med totalt 66 fastigheter under 2016 och 2017. Alla fastighetsägarna är inflyttade och har börjat inreda sina kallförråd. I Halmstad finns det många entreprenörer och några har sin verksamhet här. Det finns bland annat verkstad, förvaring, konst- och designhantverk samt industrilokaler.

Halmstad

Intresseanmälan

I Halmstad har Dina Kubik färdigställt 2 projekt på olika delar av staden. Alla lokaler i dessa båda projekt är slutsålda och tillträdda.

Första projektet byggdes i Fyllinge Kistinge industriområde där 66 kubiker uppfördes. Intresset har varit stort för friköpta industrilokaler och därför byggdes det ett andra projekt i Harplinge med 59 lokaler. I Halmstad finns det exempel på olika användningsområden i lokalerna; lager, produktion, kontor för små och medelstora företag, samt förvaring & garage för bilar, husbilar och andra fordon.

Om du vill att vi fortsätter att bygga i Halmstad, fyll gärna i en intresseanmälan så kontakter vi dig med mer information och sparar dina uppgifter till framtida projekt i kommunen.

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig

HITTA HIT