Kontakta oss

Falkenberg Smedjeholmen etapp 1

Det första projektet som Dina Kubik byggde var Mekanikern under våren 2015.  Projektet består av fyra byggnader uppdelade i totalt 113 fastigheter med både privatpersoner och företag vilket skapat en dynamisk och rolig miljö. De första som flyttade in i några kubiker var entusiaster av veteranfordon, hantverkare, verkstäder, städfirma och många privatpersoner som förvarar och lagrar bilar, båtar, motorcyklar och andra kära ägodelar.

Falkenberg

Intresseanmälan

På Smedjeholmen i Falkenberg har Dina Kubik färdigställt 4 etapper av friköpta industrilokaler. Alla kubiker i dessa projekt är slutsålda och tillträdda av nya & glada fastighetsägare. Att äga sin lokal ger dig som företagare eller privatperson möjligheten att sänka månadskostnaden  jämfört med att hyra en liknande lokal. En annan positiv del med en äganderätt är att du själv bestämmer hur du vill inreda och förädla din lokal.

Vill du också äga en kubik? Fyll gärna i en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information och sparar dina uppgifter till framtida projekt.

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig

HITTA HIT