Småföretagare

Att köpa en Kubik innebär att du får en utgångspunkt för ditt företag. En plats där ditt företag investerar i en fastighet som håller över tid. Att äga din lokal innebär att du slipper dyra hyror och kan i stället vara med på en fastighetsutveckling.

Äg din industrilokal till företaget

Dina Kubik skapar förutsättningar för företagare att utveckla och expandera sitt företag utan att behöva betala skyhöga hyror utan i stället äga lokalen själv. Det finna många kunder som lyckats ta nästa steg med sitt företag genom att kunna anställa fler, öka produktionen och lyckas med sitt entreprenörskap. Både genom att minska fasta kostnader och med full frihet designa och utforma lokalen, kan en kubik bli navet i företaget.

Designa din företagslokal

Vår erfarenhet från genomförda projekt är att den här miljön skapar en knutpunkt för mindre företag som kan växa i egna lokaler. Det i sin tur skapar ett levande industriområde där man både har kollegor och kunder i närheten. Bara fantasin sätter gränser för vilka företag som kan passa i dessa lokaler. Många olika branscher har tagit tillvara den här möjligheten; städfirmor, elektriker, e-handel, snickare, målare, lagerhållning, showroom, VVS-firmor, konsultbolag med flera.  

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig